En Doğal Çifte Kavrulmuş İç Fındık!

09-04-2020 11:17
En Doğal Çifte Kavrulmuş İç Fındık!

Buram Buram Doğallık!

O, kolesterolü dengeleyen ve kalp sağlığını koruması altına alan en önemli kuru yemişlerden… Evet fındıktan bahsediyoruz. Şeker hastalığına yakalanma riskini azaltan fındık kan basıncını da düzenlemeye yardımcı olmaktadır. Çağımızın neredeyse en yaygın hastalığı olan diyabeti engellemede önemli bir kalkan vazifesi gören bu önemli besini doğru üreticilerden temin etmek çok önemli. Burada şöyle bir soru sorabiliriz: tükettiğimiz fındığın doğallığından nasıl emin oluruz? Zengin besin değerlerine sahip fındığın özelliklerinden tam anlamıyla faydalanabiliyor muyuz?

Fındığın En Doğalı…

Enerji ve protein anlamında tam bir şifa kaynağı olan fındık, içerdiği sıfır kolesterol sebebiyle öğün aralarında aperitif olarak çokça tercih edilen kuru yemişlerden biridir. Fındık, özellikle potasyum açısından zengin yapısıyla sinir sisteminin korunmasına etki etmekte, doğal bir lif kaynağı olarak gerekli enerjiyi sağlamaktadır. Bizler, MıstıkFıstık olarak Karadeniz bölgesinin en değerli ve en seçme fındıklarını sizlerle buluşturuyoruz. Çifte Kavrulmuş Fındık ürünümüz, lezzetleriyle damakları şenlendirirken sağlığınıza dair birçok olumlu katkıyı da beraberinde sunuyor. 

Günlük 1 avuç kadar yenmesi tavsiye edilen fındık, içerisinde sadece doymamış yağlar barındırması sebebiyle her gün tüketilmesinde sakınca olmayan bir besin. Dolayısıyla MıstıkFıstık olarak, günlük enerji ihtiyacınızı karşılayıp kan şekerinizi dengelemek amacıyla, doğal ve katkı içermeyen fındıkları tüketmenizi önermekteyiz.

Çifte Kavrulmuş Fındıklarımızın Özellikleri

Fındıklarımız, öncelikle nitelikli üreticilerden temin edilmiş fındıklar arasından özenle seçilir. En iyi fındıkların ateşte yavaş yavaş kavrulmasıyla o nefis kokusunu salması sağlanır. Çifte kavrulmuş halde taptaze paketlenen fındıklar besin değerlerini kaybetmeden evlerinize ulaşır. Hiçbir kimyasal kalıntı, katkı maddesi ya da yapay aroma barındırmayan doğal fındıklarımız, sağlığınız için etkili bir destek sağlar. 

Yerli Ham Madde ve Doğal Gıdalar…

MıstıkFıstık imzalı tüm ürünlerimiz yerli olup, tüm ham maddeleri detaylı şekilde aflatoksin analizinden geçirilmektedir. Diğer tüm ürünlerimizde olduğu gibi bu fındık ürünümüzde güvenilir üreticilerden tedarik edilen doğal fındıklar yer alır. Ürünümüz kimyasal herhangi bir katkı maddesi ya da koruyucu içermez. Çifte Kavrulmuş İç Fındık ürünümüz online sipariş imkanıyla tüketicilere sunulmakta. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.