Bitkisel Yağların Kullanım Alanlarını Keşfedin!

04-06-2020 11:01
Bitkisel Yağların Kullanım Alanlarını Keşfedin!

 

Doğadan Gelen Mucize: Univita

Her geçen gün, alternatif tıbba daha çok yöneliyoruz. Bu noktada, pek çok soruna çözüm sunan Bitkisel Yağların aslında hiç bilmediğimiz faydaları bulunuyor. Cilt problemleri, kalp sağlığı, bağışıklık sistemi özel yağların mucizelerinden yararlandığımız alanlardan bazıları. Peki, bitkisel yağlar neler? Hangi alanda bitkisel yağlara başvurabiliriz? Sorunlarınıza en etkili çözüm hangi yağdan sağlayabiliriz?

Gelin, bitkisel yağların hiç bilmediğiniz faydalarına birlikte göz atalım…

Argan Yağı

Yüksek miktarda E vitamini içeren yapısıyla Argan Yağı, saç ve cilt bakımı için birebirdir. Yıpranmış saçlara canlılık katan bu yağ aynı zamanda, saç dökülemelerine oldukça iyi gelmektedir. Bunun yanı sıra, saç bakımıyla birlikte cilt bakımında da argan yağına başvurabilirsiniz. Cildinizi nemlendirecek en etkli yağlar arasında yerini alan argan, düzenli olarak kullanıldığında cilde doğal bir parlaklık kazandırır ve kırışıkların giderilmesine yardımcı olur.

Sarı Kantaron Yağı

Cilt yaralarını iyileştirici özelliği ile sıklıkla kullandığımız Sarı Kantaron Yağı, açık yaralardaki kanamaları durdurmak ve iltihaplanmayı önlemek için en etkili çözüm yollarından biridir. Harika bir hücre yenileyici olan bu yağ; yaraların hızlı bir şekilde kapanmasını sağlarken aynı zamanda, vücudunuzda bulunan izlerin giderilmesi konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra, diyabet sorunlarında da kantaron yağının mucizelerinden yararlanmak mümkün. Her gün 1 çay kaşığı tüketilen kantaron yağı, kan şekeri seviyesinin düşmesini sağlayacaktır.

Üzüm Çekirdeği Yağı

Sivilce problemlerinize etkili çözümler sunan Üzüm Çekirdeği Yağı, düzenli olarak kullanıldığında güneş ve yaşlılık lekelerini ortadan kaldırır. Bunun yanı sıra, göz altı şişlikleri ve morluklarının da hafiflemesine destek sağlamaktadır. Zengin bir içeriğe sahip olan bu yağ, antioksidanlar, flavonoidler, E vitamini ve omega 6 gibi yağ asitlerini barındırır. Bu sebeple, bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olmakla birlikte, birçok hastalığa karşı kalkan oluşturmaktadır.

Tatlı Badem Yağı

Kalp sağlığının korunmasında en büyük rolü üstlenen Tatlı Badem Yağı, içeriğinde bulunan doymamış yağ asitleri ve zengin minarelleri ile kalp krizi riskini en aza indirirken kötü kolestorel seviyesini de azaltmaktadır. Bunlarla birlikte, cilt bakımında da sıklıkla başvurduğumuz söz konusu badem yağı, makyaj temizlemek için eşsiz bir yöntem olarak kullanılabilir.

İncir Çekirdeği Yağı

Çatlak tedavisine bitkisel bir çözüm yolu arayanların en sık tercih ettiği İncir Çekirdeği Yağı, el, ayak ve dudak çatlaklarının iyileştirmenin yanı sıra, doğum sonrası oluşan çatlakların giderilmesinde bir hayli etkili. Potasyum bakımından da zengin olan bu yağ, insülin hormonunu dengede tutarak diyabet hastalığına alternatif bir yol sunmaktadır.

Univita Bitkisel Yağlarda Mıstık Fıstık Ayrıcalığı 

Doğanın şifasından en doğru şekilde yararlanabilmek için bitkisel yağları doğal ve katkısız bir şekilde tüketmek gerekmekte. Unvita Bitkisel Yağlar, hiçbir ısıtma işlemine ve kimyasal katkı maddesi kullanılmadan, preslenerek ve soğuk yoluyla elde edilir. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Univita yağlara, Mistikfistik.com adresinden kolaylıkla ulaşmak mümkün.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.