Yaz Mevsiminde Fıstık Ezmeli İçecekler ile Serinleyin

12-08-2020 11:16
Yaz Mevsiminde Fıstık Ezmeli İçecekler ile Serinleyin

 

Sıcak Günlere Eşsiz Bir Dokunuş: Fıstık Ezmeli Tarifler

Yoğun fıstık tadı, muhteşem aromaları ve yumuşacık yapısı ile gözlerimizi dolduran MıstıkFıstık fıstık ezmelerini sıcak yaz günlerinde de tüketmeye hazır olun! Buz gibi serinletici etkileri ile gününüzü güzelleştirecek ve keyfinizi yerini getirecek bir bardak dolusu Fıstık Ezmeli Tarifleri sizler için bir araya getirdik. İşte, özellikle yaz aylarında severek tüketeceğiniz fıstık ezmeli içecekler...

Fıstık Ezmeli Milkshake

Hem sizin hem de çocuklarınızın bir bardak ile asla yetinmeyeceği, her yudumunuzda aklınızı başınızdan alacak Fıstık Ezmeli Milkshake sıcak günlerde favoriniz olma noktasında bir hayli kararlı.

Malzemeler:

3 top çikolatalı dondurma

3 top vanilyalı dondurma

1 su bardağı süt

5 yemek kaşığı MıstıkFıstık Fıstık Ezmesi

3 yemek kaşığı MıstıkFıstık kakaolu fıstık ezmesi

Krem şanti

Yapılışı:

Bir çırpma kabının içerisine 3 top çikolatalı dondurma, 3 yemek kaşığı kakaolu fıstık ezmesi ve yarım su bardağı sütü ekleyerek karıştırın.

Ayrı bir çıprma kabının içerisine, 3 top vanilyalı dondurma, 5 yemek kaşığı sade fıstık ezmesi ve kalan yarım bardak sütü ilave edin ve yaklaşık 20 saniye karıştırın.

Elde ettiğiniz iki karışımı sırasıyla bardaklarınıza dökün ve üzerini tercihinize göre krem şanti ile süsleyin. Afiyet olsun.

Fıstık Ezmeli, Muzlu Smoothie

Hem sağlıklı hem de besleyici bir içecek arıyorsanız Fıstık Ezmeli, Muzlu Smoothie sizlere o aradığınız lezzeti fazlasıyla verecektir. İşte, kocaman bir bardak mutluluğun tarifi...

Malzemeler:

2 su bardağı süt

1 adet muz

3 tatlı kaşığı MıstıkFıstık fıstık ezmesi (dilerseniz ballı fıstık ezmesi tercih edebilirsiniz)

Yarım çay kaşığı tarçın

Yapılışı:

Blender içerisine birkaç parçaya ayırdığınız muzları koyun. Ardından fıstık ezmesi ve 1 bardak sütü ekleyerek çalıştırın. Karışım kıvam almaya başlayınca 1 bardak sütü ve tarçını ekleyerek karıştırmaya devam edin. Pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırmaya devam edin. Eğer, koyu bir kıvam tercih ediyorsanız muz ve fıstık ezmesi oranını arttırabilirsiniz.

İçeceklerinize nefis bir lezzet katacak fıstık ezmelerine MıstıkFıstık online mağazamızdan kolaylıkla ulaşabilir, Fıstık Ezmesi Çeşitlerini pek çok tarifinize ekleyerek eşsiz tatlar elde edebilirsiniz.

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.