Vegan Badem Ezmesi, Badem Ezmelerinin En Doğalı!

09-04-2020 12:16
Vegan Badem Ezmesi, Badem Ezmelerinin En Doğalı!


Tam Kıvamında, Doğal ve Lezzetli!

Badem ezmesi dediğimiz zaman, kaç yaşında olursak olalım bizi eski anılarımıza götüren ve tebessüm ettiren anılar canlanmaktadır. Çünkü badem ezmesi, bu toprakların en eski tatlarından biridir. Biz Mıstık Fıstık olarak, hemen hemen herkesin aklının bir köşesinde keyifli anılar bırakmış olan bu nostaljik lezzeti, hassas ve özverili işçiliğimizle birleştirerek sizlere en doğal halini sunmaktayız.Badem Ezmesigibi nostaljik ve besin değeri yüksek bir lezzeti, en doğal haliyle üretmekten mutluluk duymaktayız.

Vegan Badem Ezmesi 

Mıstık Fıstık olarak, yerel ham maddelerle katkısız üretimler gerçekleştirmeyi temel almaktayız. Bu bakımdan mümkün olduğunca yerel üretimlere ağırlık vermekte ve yerel ham maddeleri özverili işçilikle en doğal haline getirerek size sunmaya çalışmaktayız. Badem ezmesi de ülkemiz topraklarına ait bir lezzet olarak aslında hepimizin hayatında öyle ya da böyle bir şekilde anı bırakmıştır. Henüz anısı olmayanlar için ise kendi üretimlerimiz adına, keyifli ve doğal anılar oluşturacağımıza dair söz verebilmekteyiz.

Badem ezmesi, aslında temel olarak Edirne yöresine özgü bir lezzet olarak karşımıza çıkmaktadır. Genel itibariyle en iyi bademlerin şeker ve belli başlı malzemeler ile karıştırıldığını söyleyebiliriz. Ancak biz Mıstık Fıstık olarak, ürünlerimizde şeker kullanmamaya özellikle dikkat etmekteyiz.

Vegan Badem Ezmesi ürünümüzün içeriği % 100 bademden oluşmuştur. Hayvansal gıdalar içermez. Koruyucu katkı maddesi ya da yapay aromalar barındırmaz.

Kalbinizin Dostu: Badem Ezmesi

Badem, tıpkı fıstık ve fındık ürünlerindeki gibi sadece doymamış yağlara sahip, özellikle potasyum ve protein açısından oldukça zengin bir besin maddesidir. Badem içeriğindeki yüksek magnezyum ve potasyum oranıyla, insan kalbi için mükemmel bir besindir ve kalp sağlığını korumada oldukça önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca E vitamini açısından zengin yapısı onu iyi bir antioksidan yapmaktadır.

Badem Ezmesi, katkı maddesi kullanılmadan ve en doğal şekilde üretilmiş olanlarının tüketilmesi halinde, insan vücudunda hem antioksidan etkisi oluşturmakta hem de kalp sağlığını koruyarak, kalp hastalığı gelişme riskini en aza indirmektedir.

Ürettiğimiz glütensiz, şekersiz ve aflatoksin analizinden geçmiş doğal ürünlerimizden biri olan badem ezmesini gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Nostaljik anılarınızı doğal olarak tazelemeniz için mutlaka tavsiye etmekteyiz!

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.