Dünya Kahveleriyle Harika Bir Yolcuğa Hazır Olun!

17-06-2020 10:07
Dünya Kahveleriyle Harika Bir Yolcuğa Hazır Olun!

 

Dünyaca Ünlü Kahvelerle Tanışın

Eğer bir kahve tutkunuysanız, kahvenin her türlüsüne bayılayacağınıza eminiz. Zira, MıstıkFıstık dünya kahveleri, üstün lezzeti, yoğun aroması ve eşsiz kokusu ile damaklarınızda adeta bir şölen havası estirme konusunda iddialı.

Mıstıkfıstık Dünya Kahveleri

Kahve keyfinizi doruklara çıkaracak söz konusu dünya kahveleri, kahvede aradığınız o eski lezzete kavuşmanız için hiçbir yapay aroma ve katkı maddesi içermeden elle toplanarak değirmenlerde öğütülmektedir. Özel valfli ambalajıyla paketlenen MıstıkFıstık Dünya Kahveleri, uzun süre tazeliğini koruyarak, sizlere her fincanda aynı eşsiz lezzeti sunmakta. Özenle toplanmış çekirdeklere sahip Kenya, El Salvador ve Kolombiya kahvelerinin serüvenine birlikte tanık olmaya hazır mısınız?

İşte, MıstıkFıstık’ın dünyaca ünlü kahve koleksiyonu…

Colombia Excelso EP Narino Kahve

Kolombiya’nın en elverişli toprakları olan Narino’da yetişen Colombia Excelse EP Narino Kahve, filtre kahve ve espresso için ideal kahveler arasında yerini alıyor. Sert gövdeye sahip olan söz konusu kahve; ceviz, fındık, karamel ve çikolatala notaları ile damaklarınızda etkisi uzun süre geçmeyecek bir tat bırakmaktadır.

Kenya AA+ Kijani Kiboko Kahve

Eğer kahvenizde meyvemsi tatlardan hoşlanıyorsanız bu kahve tam da size göre. Egzotik meyvelerin aromalarıyla harmanlanmış Kenya AA+ Kijani Kiboko Kahve, hafif tatlı ekşi tadı ve yoğun kahve kokusu ile her yudumda özel bir deneyim sunuyor.

El Salvador Marina Cumbre Kahve

El Salvador'un Cordillera El Balsamo bölgesinde yetiştirilen ve damaklarınızı şenlendirecek özel tatlar arasında kendine eşsiz bir yer bulan El Salvador Marina Cumbre Kahve, siyah çay, böğürtlen ve bal notaları ile zengin bir lezetleriyle tüm duygularınıza hitap etmeye hazır.

Costa Rica Mauricio Jimenez Kahve

Amerika kahveleri arasında en çok tüketilenlerden birisi olan Costa Rica Mauricio Jimenez, hafif kahve sevenlerin oldukça hoşuna gidecektir. Yumuşak içimi ve kendine has lezzetinin yanı sıra, meyve aromasıyla damak tadınızda nadide tatlar yaşatacaktır.

Dünya Kahveleri için Doğru Adres: Mistikfistik.com

Güne keyifle başlamanızı sağlayacak ve benzersiz tatları ile vazgeçilmeniz dünya kahveleri, MıstıkFıstık online mağamızda sizleri bekliyor.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.